HTML

XXI. század

2015.10.08. 22:53 Benderik

 

Ha az ember a Google térképen keres vmit, és az egérrel hadonászik, néha olyan objektum fölé megy, amiről vélemények is vannak.

Az én egerem pl. a Farkasréti temető fölött repült át, és oda volt írva, hogy Farkasréti temető, 2 vélemény.

Kiváncsi lettem rájuk. Nem különösebben érdekesek -- az egyik nem is szöveges, csak öt csillag, bár elmélázhatunk rajta,  milyen lelkesítő élmények inspirálhatták ezt egy temető esetében.

A másikból viszont erről is képet kaphatunk -- igaz, az csak négycsillagos:

"T.Vezetőség !
Ezúton köszönöm meg az észrevételeimre tett intézkedéseiket : a vízcsap körüli út egyeletlenségek megszüntetését, a padok fa részeinek cseréjét, víz kifolyó használhatóvá tételét.
Összességében az őszi ígéreteik betartását ! Manapság EZ nagy dolog.

Üdvözlettel : Cseh Károly"




Ui.: Aki nem érti, mi ebben a vicces, hát semmi. Csupán egy érdekes szemelvény a XXI. század világából. Hogy útvonalat tervezek Dél-Budáról Észak Budára, és mert épp' arra vezetett egerem útja, mellékesen megtudom az öreg Cseh bácsi véleményét a farkasréti temető padjairól.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: XXI. század

A bejegyzés trackback címe:

https://bndybolcselkedik.blog.hu/api/trackback/id/tr677951324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása